• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kraamcadeau met naam (23)

Kleur
Geslacht
Toon 19 - 23 van 23

Kraamcadeau met naam

Wilt u een persoonlijk babycadeau geven? Geef een kraamcadeau met naam! Dit is de ideale manier om een uniek kraamcadeau te geven.

Bornbasket heeft diverse knuffels, badcapes, badjasjes, rompertjes en slabbetjes die kunnen worden voorzien van naam. De namen worden niet gedrukt, maar met veel zorgvuldigheid geborduurd. Dit kan in diverse lettertypes en in de kleur die u mooi vindt. En beer Felix biedt zelfs de mogelijkheid om ook de geboortedatum er aan toe te voegen!

Tegenwoordig zijn korte namen helemaal hip, maar een hele mooie lange naam kan natuurlijk ook voorkomen. Tip: Laat de initialen erop borduren in plaats van de naam. Zo kunnen de letters er op mooie grootte opgezet worden. Dat wordt vaak mooier dan een hele lange naam met kleine letters.

Wilt u bijvoorbeeld op de babyshower al met een persoonlijk cadeau voor de dag komen? U kunt natuurlijk ook iets heel anders dan de naam laten borduren, zoals bijvoorbeeld ‘Lief’ of ‘Newborn’.

Voor degene die echt willen uitpakken: Stel je eigen kraammand samen met diverse gepersonaliseerde producten erin en neem als basis dan een badcape of een badjasje. Ongeacht wat je geeft een gegarandeerd een succescadeau!

- Voor grotere aantallen met bijvoorbeeld de naam of logo van uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

- Heeft u speciale wensen voor borduurwerk dat via onze webshop niet mogelijk is? Wij leveren ook maatwerk.

Lees meer