slider-bornbasket-contact

Verzenden & Retourneren

Shops-united

Verzenden

Binnen Nederland: De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,75 per bestelling. Voor bestellingen boven € 75,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

België: Verzendkosten naar België bedragen € 8,50.

Duitsland: Verzendkosten naar Duitsland bedragen € 9,50.

Overig: Neem voor bestellingen naar overige landen contact met ons op.

Wij streven er naar uw pakketje nog de (werk)dag zelf en uiterlijk 2 (werk)dagen na de bestelling te verzenden. Voor gepersonaliseerde producten staat een levertijd van 3 à 4 werkdagen. Uw bestelling zal bezorgd worden door DHL of PostNL.

– Uw factuur wordt alleen per email verzonden en wordt NIET bij uw pakketje gevoegd. Wanneer u een cadeautje verstuurt zal de ontvanger dan ook geen factuur te zien krijgen.

Bestelling met Spoed?

Heeft uw bestelling spoed en twijfelt u of de bestelling op tijd geleverd zal worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dan kunnen wij exact aangeven wanneer uw pakketje verzonden zal worden.

De bestelling afhalen

Een bestelling kan ook op afspraak worden afgehaald in Kudelstaart. in het afrekenscherm kunt u bij de bezorgopties kiezen voor de optie ‘afhalen’. Zodra de bestelling klaar is nemen wij contact met u op.

Retourneren

Voldoet de bestelling niet aan uw verwachtingen? U kunt de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst annuleren (telefonisch of per mail). Na het annuleren heeft u nogmaals 14 dagen de tijd het product te retourneren.

  • Verpak het product (indien mogelijk in de originele verpakking)
  • Vul het Retourformulier in en voeg deze bij

Uw aankoopbedrag zal (inclusief de verzendkosten van de heenzending) zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na melding of ontvangst van de retour op uw rekening worden teruggestort. De kosten van de heenzending worden alleen vergoed indien de gehele bestelling wordt geretourneerd. De kosten voor het terugzenden komen voor uw eigen rekening.

Gepersonaliseerde producten of reeds gebruikte en/of gewassen producten kunnen niet worden geretourneerd. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen op nummer 085 – 5000 232 of een mail sturen naar info@bornbasket.nl.