• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & Retourneren

 

Verzenden

Binnen Nederland: De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95 per bestelling. Voor bestellingen boven € 60,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

België: Verzendkosten naar Belgie bedragen € 6,95.

Overig: Voor bestellingen naar overige landen kunt u contact met ons opnemen.

Wij streven er naar uw pakketje nog de (werk)dag zelf of uiterlijk de (werk)dag na de bestelling te verzenden. Voor gepersonaliseerde producten staat een levertijd van 3 werkdagen. Uw bestelling zal bezorgd worden door DHL of PostNL.

Spoed?

Heeft uw bestelling spoed en twijfelt u of de bestelling op tijd geleverd zal worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dan kunnen wij exact aangeven wanneer uw pakketje verzonden zal worden.

 

Afhalen

Een bestelling kan ook op afspraak worden afgehaald in Kudelstaart. in het afrekenscherm kunt u bij de bezorgopties kiezen voor de optie 'afhalen'. Zodra de bestelling klaar is zal er contact met u worden opgenomen.

 

Retourneren

Voldoet de bestelling niet aan uw verwachtingen? U kunt de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst annuleren (telefonisch of per mail). Na het annuleren heeft u nogmaals 14 dagen de tijd het product te retourneren.

  • Verpak het product (indien mogelijk in de originele verpakking)
  • Vul het Retourformulier in en voeg deze bij

Uw aankoopbedrag zal (inclusief de verzendkosten van de heenzending) zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na melding of ontvangst van de retour op uw rekening worden teruggestort. De kosten van de heenzending worden alleen vergoed indien de gehele bestelling wordt geretourneerd. De kostten voor het terugzenden komen voor uw eigen rekening.

Gerpsonaliseerd producten of reeds gebruikte en/of gewassen producten kunnen niet worden geretourneerd.

Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen op nummer 085-5000232 of een mail sturen naar info@bornbasket.nl.