• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Diverse soorten knuffels voor je baby (21)

Geslacht
Kleur
Toon 1 - 18 van 21

Diverse soorten knuffels voor je baby

Bornbasket heeft zeer verschillende pluche knuffels in het assortiment. Onder andere van de merken Funnies en Keel Toys. Knuffels voor jongens, knuffels voor meisjes, maar ook knuffels die leuk zijn voor zowel een jongen als een meisje (unisex). De unisex knuffels zijn heel handig voor wanneer het geslacht nog niet bekend is of wanneer je een wat neutraler cadeautje wilt geven.

De blauwe en roze knuffels blijven mooi voor elk baby. Daarnaast zijn er ook wat meer gekleurde knuffels voor wanneer je op zoek bent naar een wat apartere knuffel.

Ben je op zoek naar zo’n zachte knuffel die altijd mee naar bed genomen wordt? Kies dan voor één van de slingerapen of voor het zachte knuffelkonijntje Bunny.

Op meerdere knuffels kan de naam van de baby worden gezet. Is de baby nog niet geboren? Dan kun je er natuurlijk ook wat anders op laten zetten zoals bijvoorbeeld ‘Prinsje’ of Prinsesje’, ‘Lief of Stoer’.

Een knuffel is vaak snel de eye-catcher van een kraammand. Met wat babycadeautjes erom heen die bij de knuffel passen maak je heel gemakkelijk, maar wel je eigen unieke kraammand!

Lees meer