• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De extraatjes (14)

Kleur
Geslacht
Toon 1 - 14 van 14

De extraatjes

Bij de extraatjes vindt u cadeautjes die niet voor de baby zijn, maar voor de papa’s en mama’s of voor de grote broers en grote zussen.

Vaak worden de kersverse ouders al verrast met heel veel babyspulletjes. Des te leuker is het om ook wat voor de ouders zelf mee te nemen. Verwen de mama met een lekkere gezichtsmasker of een ontspannende thee. Dat kan ze zeker gebruiken in de bijzondere maar vaak ook vermoeiende dagen na de geboorte van haar kindje. Of doe er voor de grap wat oordopjes bij voor de papa. Het is een grapje, maar ondertussen worden ze veel gebruikt! Zo kan er overdag makkelijker bijgeslapen worden of kan de papa of mama ’s nachts doorslapen tijdens de voeding.

Heeft de baby al een broertje of een zusje? Dan is het voor hem of haar ook heel leuk als er een cadeautje wordt meegenomen. Tenslotte is het ook voor de grote broer of grote zus een hele bijzondere periode en des te leuker om dan ook een cadeautje te krijgen!

De cadeautjes die wij voor de broertjes en zusjes hebben geselecteerd zijn er eveneens op gericht om meteen tot wat vermaak te zorgen. Zo hebben de ouders hun handen ook weer eventjes vrij.

Bestelt u een kraammand en een cadeautje voor een broertje of zusje? Dan wordt het cadeautje apart verpakt, zodat ze het zelf uit kunnen pakken.

Lees meer