slider-bornbasket-contact

Een cadeau geven tijdens de zwangerschap?

Kraammand Giraffe roze

Tegenwoordig worden de aanstaande ouders niet alleen na de geboorte van het kindje verwend, maar ook al tijdens de zwangerschap. Zeker de oma’s, zussen en beste vriendinnen kunnen vaak niet wachten om alvast wat leuke spulletjes te kopen voor de baby, die toch eerst nog heel wat moet groeien voordat hij/zij ter wereld komt. Maar op welk moment tijdens de zwangerschap geef je dan je een cadeau? En wat voor cadeau ga je dan geven?

Leuke momenten om een cadeau te geven tijdens de zwangerschap:

  • Na de eerste 3 maanden. Bij 12 weken wordt er een echo gemaakt bij de verloskundige. Als alles goed gaat zijn de belangrijke organen dan gevormd en neemt de kans op een succesvolle zwangerschap aanzienlijk toe. Een mooi moment om te vieren met een cadeau!
  • 20 weken: Bij 20 weken zit je op de helft van een zwangerschap. Ook dan wordt er een echo gemaakt. En misschien krijg je dan ook te horen of het een jongetje of een meisje gaat worden. Zo kun je concreter gaan shoppen naar jouw zwangerschapcadeau.
  • Babyshower: later in de zwangerschap wordt er vaak een babyshower georganiseerd. Dit is zeker een ultiem moment om tijdens de zwangerschap een cadeau te geven.

Bornbasket kraammanden babyartikelen zwangerschap

En dan nog verzinnen wat je als cadeau wilt geven!

Is het een eerste zwangerschap? Dan heb je nog alle keuze om cadeau te geven. Van badcapes, slabbetjes, knuffels, dekentjes, kleding tot aan invulboeken. Gaat het om een tweede, derde of misschien wel een vierde zwangerschap is het misschien handig om te weten wat ze graag nieuw willen hebben. Of geef bijvoorbeeld een fotolijstje dat bedoeld is voor een foto van de baby samen met de grote broer of zus.

Geef je met meerdere mensen cadeau? Dan is het leuk om een mooie mand uit te zoeken en alle cadeautjes daarin te verzamelen of samen een mooi gevulde cadeaumand te geven. In welke vorm dan ook, het is altijd bijzonder om tijdens je zwangerschap een cadeau te krijgen.