De Kraamshopper

  • Geplaatst op
  • Door Sabine
  • 0
De Kraamshopper

De Kraamshopper

Als variant op het superschattige rotan wiegje als kraammand hebben we binnenkort de zgn. ‘kraamshopper’. De kraamshopper is een mooie grijze vilten tas die net als de rotan wiegjes gevuld kunnen worden als kraammand. Ze hebben een afmeting van 28 x 20 10 cm. Precies goed om leuk te kunnen vullen.

Om de kraamshopper nog leuker te maken kun je hem ook gepersonaliseren door er een naam op te laten borduren. De naam kun je er in verschillende kleuren en lettertypen op laten zetten. Zo maak je de shopper geheel naar eigen smaak.

Is de baby nog niet geboren en weet je de naam en/of het geslacht nog niet? Geen probleem! Je kunt er natuurlijk ook iets heel anders op zetten, zoals bijvoorbeeld #newborn of babygirl en kies dan bijvoorbeeld voor de kleur zwart of mintgroen.

Behalve dat de tas een echte eyecatcher is als cadeautje kan er ook leuk mee gespeeld worden. Hoe leuk is het om samen met mama de boodschappen te doen en je kunt vanuit je mini-winkelwagentje ook spulletjes in je eigen tas doen? Of gewoon thuis vullen met blokken, autootjes, poppenspullen of noem maar op.

Enthousiast geworden? De kraamshopper zal beschikbaar zijn vanaf begin oktober. Bestel je voor 30 september? Dan ontvang je met de kortingscode kraamshopper1609 een pre-sale korting. Dus bestel snel!

 

Winkel naar de kraamshopper

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden