• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment aan leuke baby slabbetjes (20)

Geslacht
Kleur
Toon 1 - 18 van 20

Ruim assortiment aan leuke baby slabbetjes

Bornbasket heeft een ruim assortiment aan leuke slabbetjes. En dat moet ook wel, want zeker in de eerste maanden na de geboorte van een baby, worden er heel wat slabbetjes gebruikt. Niet alleen tijdens het voeden van de fles of bij de eerste fruithapjes, maar ze zijn ook heel handig wanneer een kindje erg aan het kwijlen is vanwege tandjes die doorkomen. Dan ook wel de kwijlslab genoemd.

Er zijn slabbers voor een jongen, slabbers voor een meisje, maar ook slabbetjes die zowel voor een jongen als een meisje kunnen zijn (unisex).

Naast de effen slabbetjes zijn er ook slabbetjes met tekst. Deze lenen zich uiteraard ook perfect voor de aankleding van een kraammand. Zeker de ‘Selfie’ en ‘Hunk’ uitvoering zijn leuk te combineren met de rest van die serie.

Behalve de standaard baby slabbetjes hebben we ook de hippe bandana slabbers. Deze slabbetjes zijn de vorm van een banadana en zien er bijna uit als een sjaaltje wat wordt omgedaan. Dus ook handig voor onderweg! Voor de echte meneertjes, maar ook voor de hippe en schattige meisjes.

Alle effen slabbetjes kunnen ook worden voorzien van naam van de baby. Kijk hiervoor bij zet-de-naam-erop!. Laat hier de naam erop borduren en geef zo een cadeautje dat voor veel ooh’s en aah’s zal zorgen en niet snel weg zal worden gedaan.

Lees meer