• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bad en Verzorging (31)

Geslacht
Kleur
Toon 19 - 31 van 31

Bad en Verzorging

Een baby heeft veel verzorging nodig. Gelukkig maar! Niets is leuker dan je nieuwe wondertje lekker badderen, insmeren, de haartjes doen en noem maar op.

Als verzorgingsproducten verkopen wij shampoo, badschuim, haarlotion en bodymilk van het merk Natalis. Natalis bestaat al sinds 1992 en is voornamelijk bekend door het leveren van kraampakketten via diverse bekende zorgverzekeraars in Nederland. Uit eigen ervaring kunnen wij u dan ook vertellen dat de verzorgingsproducten van Natalis heerlijk zijn voor de verzorging van uw baby.

Naast de verzorgingsproducten wordt het badderen en verzorgen van je baby nog leuker en makkelijker met onze andere mooie bad- en verzorgingsartikelen. Bij Bornbasket vindt u diverse babyartikelen voor het verzorgen van uw baby, waaronder badcapes, babybadjasjes, washandjes, slabbetjes en diverse toiletartikelen.

De badcapes, slabbetjes en badjasjes kunnen daarnaast ook nog eens worden gepersonaliseerd door de naam van je baby erop te laten borduren. Zo wordt het badritueel wel heel bijzonder en is het voor je het weet alweer tijd voor de volgende voeding!

Lees meer