• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Badcapes enzo voor je baby (15)

Geslacht
Kleur
Toon 1 - 15 van 15

Badcapes enzo voor je baby

Bornbasket biedt u een breed assortiment voor bij het badderen van uw baby. En dat is geen toeval. Het badderen van je baby is tenslotte ook één van de leukste bezigheden de eerste weken. En dat wordt nog leuker wanneer je daar schattige en hippe babyartikelen bij kunt gebruiken!

De badcapes hebben wij naast de effen kleuren als roze, blauw en wit ook in leuke uitvoeringen om cadeau te geven of om een kraammand mee te vullen. Echte badcapes die men soms niet snel zelf zal kopen, maar des te leuker zijn om cadeau te krijgen.

De badcapes die effen van kleur zijn kunnen ook worden geborduurd met de naam van de baby.

Naast de badcapes zijn er ook verschillende baby badjasjes verkrijgbaar. Behalve dat elke baby in zo’n badjasje om op te eten is, zijn ze heerlijk te gebruiken na het badderen, tijdens het voeden of in de ochtend voordat er aangekleed gaat worden.

Er is ruime keuze voor zowel een jongen, een meisje, maar ook unisex. Een mooi, maar praktisch cadeau om te geven, wat meerdere jaren gebruikt kan worden. De badcape vormt tevens een mooie basis voor wanneer u uw eigen babymand wilt gaan samenstellen.

Voor het personaliseren van de badjasjes of badcapes kunt u kijken bij zet-de-naam-erop.

Lees meer